Asiakaslähtöistä myyntityötä ammattilaisten opeilla

Salespar on uuden ajan myyntiosaaja

Salespar Oy on ainutlaatuinen yritys, joka tarjoaa ammattitaitoisille myyntitykeille työtä ympäri Suomen sekä myyntiedustuspalveluita yrityksille. Myyntimme koostuu B2C- ja B2B-suoramyynnistä sekä bookkauspalveluista.

Yritystoimintamme kulmakiviä ovat

  • yrittäjähenkisyys
  • rehellisyys
  • aitous
  • huumori

Rikotaan vanhat toimistonormit

Haluamme rikkoa vanhanaikaisen toimistokulttuurin nuorella ja huumorintäyteisellä ilmapiirillä. Heitimme roskiin vanhat kellokorttisäännöt ja kankean toimistofiiliksen. Meillä toimistolla nauretaan, pelataan pingistä ja skabaillaan hyvässä hengessä. Haluamme luoda jokaiselle työntekijälle työympäristön, jossa viihtyy omana itsenään. Hauskanpito ei kuitenkaan sulje pois tuloksellisuutta eikä ahkeraa työntekoa.

Uskomme siihen, että työntekijä, joka tekee töitä hyvällä fiiliksellä omasta tahdostaan 5 tuntia päivässä, on tehokkaampi kuin tekijä joka puurtaa 8 tuntia väkipakolla.

Motivoimalla, ei pakottamalla.

Salespar työnantajana

Olemme aito ja rehti joukkue, joka tekee niin kuin lupaa. Kenenkään ei tarvitse esittää mitään: meillä kaikki vaan yksinkertaisesti toimii, ja siitä kertoo myös alan keskiarvoa pienempi henkilöstövaihtuvuus.

Toimistomme sijaitsevat Rovaniemellä ja Tampereella, ja etätöissä meillä on noin puolet väestä. Liittyessäsi joukkoomme pääset rentoon ja huumorintäyteiseen työporukkaan!

Nopea kasvu luo hyvät etenemismahdollisuudet

Hierarkia on firmassamme matala, kaikkien mielipiteitä kuunnellaan ja kaikki pääsevät vaikuttamaan työnkuvaansa. Ideoita otetaan kernaasti vastaan ja niistä parhaita pyritään myöskin toteuttamaan.

Salespar on hyvässä nosteessa, ja kasvun myötä tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia alalle. Tämä tarkoittaa myös erilaisia etenemismahdollisuuksia.

Yrittäjähenkisyys, oma-aloitteisuus ja ennen kaikkea nälkä yhdistävät meitä. Jos tunnistat itsesi, tervetuloa joukkoon!

Lue lisää
Jukka Pyykkönen, myyntivalmentaja

"Tämä ei ole vain työtä, tämä on elämäntapa"

Pilapuheluista se aikanaan lähti, ja kohta soittelinkin tutuille ihan muuten vaan. Olin kaveriporukastamme se, joka aina soitti taksin ja tilasi pizzan – yksinkertaisesti tykkäsin puhua puhelimessa. 

Sitten kuulin, että Salespar maksaa siitä ihan rahaakin. Nykyään opetan muille näitä oppimiani taitoja. 

Tämä ei ole vain työtä, tämä on elämäntapa. 

Wilhem Kylymies, myyntimies

"Aidosti ja rehellisesti puhelinmyyjä"

Se on ensimmäinen asia, jota mietin aamulla herätessäni ja viimeinen asia, joka pyörii mielessä, kun laitan silmät kiinni ja nukahdan. 

Koulussa kaverit toivoivat, että heistä tulisi poliiseja, lentäjiä ja lääkäreitä. Minulla ei ollut tuolloin aavistustakaan, mutta nyt haluan olla aidosti ja rehellisesti puhelinmyyjä. 

Salesparilla saan tehdä työtä, jota rakastan. Tämä on mun intohimo. 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!
Rekryasioissa kurkkaa "Meille töihin" -välilehti.

Soita